Imam Sadiku (a.) transmeton se Imam Bakiri (a.) ka thënë: Kështu flet Zoti: »Të dashurit e mi, kthehuni prapa dhe shikoni kush ju ka dashur për hir të Fatimes. Shikoni kush ju ushqeu për hir të Fatimes.  Shikoni kush ju veshi për hir të Fatimes.  Shikoni kush ju dha të pini për hir të Fatimes. Shikoni kush e sprapsi shpifjen kundër jush për hir të Fatimes. Merre për dore dhe sille në Parajsë.«” [Bihar-ul-Anwar nga Al-Maxhlisi, Vëllim 43, Faqe 65, Hadith 57]

فرات بن إبراهيم عن سهل بن أحمد عن جعفر بن محمد عن محمد بن علي الباقر عليه السلام قال: فيقول الله يا أحبائي ارجعوا وانظروا منأحبكم لحب فاطمة انظروا من أطعمكم لحب فاطمة انظروا من كساكم لحب فاطمة انظروا من سقاكم شربة في حب فاطمة انظروا من ردعنكم غيبة في حب فاطمة خذوا بيده وأدخلوه الجنة

Leave a Reply