Transmetohet nga Profeti Muhamed (s.) se ka thënë: „Në shtëpinë që ka vajza çdo ditë zbresin në atë (shtëpi) dymbëdhjetë bereqete dhe mëshira nga qielli. Nuk ndërpritet vizita e engjujve (melekëve) në atë shtëpi dhe shkruajnë shpërblim për babain e tyre çdo ditë e natë sa shpërblimi i një viti adhurim.“ [Mustadrak-ul-Wasa’il nga An-Nuri, Vëllim 15, Faqe 116]

جامع الأخبار: روي عن أبي هريرة قال: قال رسول الله (صلى الله عليه وآله): ” ما من بيت فيه البنات إلا نزلت كل يوم عليه اثنتا عشرة بركة ورحمة من السماء، ولا ينقطع زيارة الملائكة من ذلك البيت يكتبون لأبيهم كل يوم وليلة عبادة سنة “.

Leave a Reply