Mirë se vini në Ahlulbait.one

Ahlulbait.one është një projekt për përkthimin e haditheve shiitë-dymbëdhjetë-imamite dhe trajtimin e temave që merren me kundërshtarët jo-imamitë si dhe me botëkuptime të tjera divergjente të pushtuara nga djalli. Që nga dhjetori i vitit 2013, janë përkthyer më shumë se 1500 artikuj në gjuhën gjermane. Ne i kemi vendosur vetes synimin që këtë projekt ta zgjerojmë edhe në gjuhë të tjera.

Aktualitetet në Ahlulbait.one

Aktualisht po punojmë për konvertimin e të gjitha artikujt në formatin bllok dhe lidhjen e përkthimeve të artikujt në mënyrë që të bëhet menjëherë e qartë nëse nje artikuj është i përkthyer në gjuhë të tjera. Në të njëjtën kohë, po përmirësojmë kategorizimin e artikujve tanë. Për më shumë informacione, shihni këtu dhe këtu.

 • Paraekzistenca e Muhamedit

  26. March 2023
 • Mos ki turp të kërkosh ndihmë nga Imami

  23. October 2022
 • Së pari fqinji, pastaj shtëpia

  22. November 2021
 • Merita e një bashkëjeteses të mirë

  23. September 2021
 • Iblisi nuk mund t’i mashtrojë pesë lloje njerëzish

  8. September 2021

Artikujt e fundit të ndryshuar

 • Si mund të kontaktoj Imamin

  13. April 2024
 • Mos ki turp të kërkosh ndihmë nga Imami

  24. January 2024
 • Paraekzistenca e Muhamedit

  26. March 2023
 • Së pari fqinji, pastaj shtëpia

  22. November 2021
 • Merita e një bashkëjeteses të mirë

  23. September 2021

Artikujt të rastësishëm

 • Iblisi nuk mund t’i mashtrojë pesë lloje njerëzish

  8. September 2021
 • Përmendja e emërimit e Imam Aliut në tokë, në dielli dhe në hënë

  6. August 2020
 • Paraekzistenca e Muhamedit

  26. March 2023
 • Myslimanët kurrë nuk do të kanë mbarësi ne Kurban Bajram apo Fiter Bajram

  2. August 2020
 • Mirësia e vajzës

  26. June 2021

Rrjetet tona sociale